Appartement Type 7

Indeling

Entree met meterkast
Woonkamer met opstelplaats voor de keuken
Hal
Complete badkamer met douchehoek, wastafel en toilet
Technische ruimte met opstelplaats wasmachine en droger
Twee ruime slaapkamers

Appartementen eerste verdieping

De appartementen op de eerste verdieping met een woonoppervlakte van 72 m² tot 77 m² zijn comfortabele appartementen waar u veel wooncomfort zult ervaren. De appartementen zijn bereikbaar via de galerij aan de achterzijde van het gebouw welke bereikbaar is via de trap en lift vanuit de gemeenschappelijke entreehal.
 
De appartementen op de eerste verdieping beschikken over een eigen buitenruimte aan de zonnige achterzijde van de woning, variërend van 5 m² tot 7 m². De woonkamers van deze appartementen zijn gelegen aan de achterzijde van het complex waardoor de buitenruimte direct vanuit de woonkamer bereikbaar is door de dubbele openslaande deuren (met uitzondering van bouwnummer 15).
 
Aan de voorzijde van het gebouw is er parkeergelegenheid in de openbare ruimte, daarnaast worden er nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd achter het gebouw. Ieder appartement krijgt de beschikking over één privé parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Voor de stalling van uw fietsen wordt er voorzien in twee gemeenschappelijke fietsenbergingen op het achtergelegen binnenterrein.

Plattegronden

appartement 7.jpg

Kenmerken

  • Eerste verdieping
  • Bouwnummer 15
  • Woonoppervlakte van 77 m²
  • Buitenruimte van 7 m²

Menu