Appartement Type 9

Indeling

Entree met meterkast
Woonkamer met opstelplaats voor de keuken en openslaande deuren richting buitenruimte
Hal met trap naar derde verdieping
Complete badkamer met douchehoek, wastafel en toilet
Technische ruimte met opstelplaats wasmachine en droger
Twee ruime slaapkamers
Berging op derde verdieping
Dakterras op derde verdieping

Appartementen tweede verdieping

De appartementen op de tweede verdieping met een woonoppervlakte van 78 m² tot 86 m² zijn de grootste appartementen binnen dit plan. Naast de vertrekken op de tweede verdieping beschikken deze appartementen ook nog over een extra berging en een zonnig dakterras op de derde verdieping. De appartementen zijn bereikbaar via de galerij aan de achterzijde van het gebouw welke bereikbaar is via de trap en lift vanuit de gemeenschappelijke entreehal.
 
De appartementen op de tweede verdieping beschikken naast het dakterras ook nog over een eigen buitenruimte aan de achterzijde van de woning, gelegen aan de galerij. De woonkamers van deze appartementen zijn gelegen aan de achterzijde van het complex, de buitenruimte is hierdoor direct vanuit de woonkamer bereikbaar door de dubbele openslaande deuren (met uitzondering van bouwnummer 23).
 
Aan de voorzijde van het gebouw is er parkeergelegenheid in de openbare ruimte, daarnaast worden er nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd achter het gebouw. Ieder appartement krijgt de beschikking over één privé parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Voor de stalling van uw fietsen wordt er voorzien in twee gemeenschappelijke fietsenbergingen op het achtergelegen binnenterrein.

Plattegronden

appartement 9.jpg

terras app. 8, 9 en 10.jpg

Terras

Kenmerken

  • Tweede verdieping
  • Bouwnummer 17-19 en 21-22
  • Woonoppervlakte van 78 m²
  • Buitenruimte van 30 m², waaronder een dakterras van maar liefst 24 m²

Menu